středa 3. září 2008

Pár rychlých novinek

Jelikož od začátku tohoto týdne bydlíme, děláme na baráku co se dá. Proto jen nyní pár komentářů k fotkám - jímka je vyzděná, ale beton schne, nedá se tedy napustit. Musíme vyčkat měsíc, provedeme hydroizolaci a proto jsme nyní do jímky vložili "kubíkovku na paletě" a odpad provizorně zaústili do ní.
Další foto je revizní odpadová šachta, přijde obetonovat.
Bydlíme - nebydlíme. Je to provizorium a proto rychlý stůl či pracovní plocha jako kuchyňská linka - z pár OSB desek práce na půlhodinu.

A poslední foto - dnes nám byly vyměněny dveře, otevíraly se původně na jinou stranu, nyní OK. Též dnes instalatér zapojil bojler, ještě chybí instalovat 2 radiátory - patrně příští týden.

A co nám ještě chybí k předávačce? Dofinišovat topení, parapety, fasádu a máme hotovo. V domě již bydlíme, zvukové vlastnosti jsou překvapivě dobré mezi místnostmi, směrem ven díky trojskům super.

Nakonec naše plány na nejbližší dny - dofinišovat koupelnu, čeká nás pokládka podlahy a instalace dveří. Zároveň výroba kuchyně a vestavěné skříně:-)


1 komentář:

Michal H. řekl(a)...

Pavle, super. Čtu všechny tvé příspěvky. Držím palce, ať se daří. Musí to být paráda konečně bydlet ve svém - a že není úplně hotovo, to nevadí. :-)