neděle 21. prosince 2008

Aktualizace před vánocemi

Po odmlce shrneme práce za poslední měsíc: interiérové dveře jsme instalovali svépomocí, nikoli od Ovelosu. Zvolili jsme českou klasiku Solodoor (čekal jsem ale větší kvalitu), instalace byla brnkačka - jednoduché, ale přesnost třeba (nejprve se upevní panty, pak se spojí 3 základní díly excentry, usadí do otvoru, vypění nízkoexpanzní pěnou, připojí se z druhé strany protikus).





Další série fotek je z hotové vestavěné skříně - opět naše práce. Mohu doporučit pojezdy značky Laguna - kuličková ložiska, jezdí nahoře na kolejnici. Svislé lišty jsou značky Sogal. Už jen přidělat horní krycí lištu a máme hotovo. Náklady na korpus s dveřmi a kování kolem 5tisíc.




Mimo jiné jsme se též vrhli na kuchyňskou linku - korpusy jsme chtěli koupit původně z Ikey, ale bílý rám může být ve spárách mezi dvířky vidět. Takže jsme si nechali nařezat materiál v javoru na korpusy, spojili konfirmáty, vše drží na stavitelných retifikačních nohách, které budou zakryty soklem.

Toť vše k víkendu, ze strany dodavatele čekáme jen na výměnu stále prasklých franc. oken a výměnu ventilu u bojleru. Doklady ke kolaudaci máme, čekáme tedy na návštěvu:-)



Žádné komentáře: