úterý 5. května 2009

Koupelna

V posledním článku jsem sliboval fotky koupelny - zde jsou. Jen připomínám, že koupelnu jsme si dělali celou sami, nebyla tedy v cenové nabídce a dodavatel ji nerealizoval. Pojďme tedy nahlédnout do naší koupelny - na nějakých 7,3 m2 jsme chtěli vměstnat jak vanu/sprchu, tak záchod a nejlépe dvouumyvadlo. Myslíme, že se nakonec vše povedlo.
Nejdříve jsme tedy vyzdili dělící zeď sprchového koutu - ten jsme chtěli zapuštěný v zemi s přirozeným odtokem. Vyhrát si tedy s vyspádováním podlahy byl nelehký úkol.
Zapuštěná umyvadla jsou z Hornbachu, poměrně velká skříňka je vlastní výroba.
Záchod je klasický Alcaplast, připojení pro instalatéra byla chvilka, vana je Jika.

Myslíme, že koupelna se poměrně povedla - co bychom zde s odstupem času změnili? Určitě připomněli instalatérovi, že máme více izolace v podlaze a mohl by tím pádem přizpůsobit výšku WC, ale jelikož mu to nikdo neřekl, dal standardní výšku. 5 cm teď chybí, spodní část mísy "líže" podlahu. Dětem se bude dobře sedět:-)

Osobně bych možná koupelnu zrcadlově převrátil (umyvadla vpravo od okna) vzhledem k umístění bojleru. Ten je hned v místnosti vpravo od vany, teplá voda na omytí rukou není tedy hned.

Příště se podíváme do naší ložnice.




Žádné komentáře: